За фирмата

 

snimka1 snimka2 snimka3


 

  Историята на фирмата започва през 1995г. в град Варна с основен предмет на дейност търговия с кожена галантерия.От самото й създаване ние непрекъснато се стремим да задоволяваме потребностите и очакванията на нашите клиенти. Това наложи през 1998 г. да разширим дейността си и да се ориентираме към внос и производство на куфари, чанти и кожени аксесоари.
  В началото на 2000г. наложихме на пазара собствените си марки:
"Kremi" и "G®and". Продуктите, които предлагаме са с високо качество,модерен дизайн и разумни цени. Непрекъснатото тестване на материалите и строгият контрол на всички етапи от производствената дейност гарантират максимална здравина, стил и надеждност - все характеристики, благодарение на които пазарния дял на компанията непрекъснато расте. Колекциите на Grand Ghepard обхващат богата гама от куфари, авио чанти,пътни сакове, пътни аксесоари, бизнес чанти, раници, портфейли, дамски чанти, ръкавици, чадъри и много други аксесоари ,с изключително качество,притежаващи собствен дизайн и естетика.
  Продуктите, които създаваме, целят да осигуряват комфорт и удобство и това ги прави предпочитани не само у нас, но и на външния пазар. Стремежът ни да задоволим нуждите и желанията на нашите клиенти започна още в самото начало.Сега ,нашата цел не е само да отговорим на търсенията на съвременния динамичен пазар,но и да го предвиждаме.

2013 © • Catblue